מתכון פטריות ממולאות של הגר המהממת שלנו
מתכון פטריות ממולאות של הגר המהממת שלנו
רכיבים:
פטריות פורטבלו או שמפיניון גדולות למילוי
בצל גדול קצוץ
הרבה שום - משמעותי למתכון זה
זוקיני/קישוא
פטרוזיליה, טימין ועירית לפחות חופן נדיב מכל סוג, אפשר גם עשבי תיבול שונים אך מומלץ לא לוותר על הפטרוזיליה והטימין/קורנית.
אופן ההכנה:
מתחילים בטיגון הבצל ומוסיפים שום כתוש לפי הטעם ולאחר מכן את הזוקיני/קישואים חתוכים (אני שמתי אחד גדול)
לקצוץ את כל רגלי הפטריות ועוד פטריות ולהוסיף.
מוסיפים פטרוזיליה, טימין ועירית בנדיבות רבה.
אפשר להוסיף גם שקדים =כל 8 שקדים מנת שומן, או צנוברים =כפית כמנת שומן. נמנעתי הפעם וזה יצא אשש.
למלא את הפטריות ולתנור על 180° עד שמשחים.
יוצא באמת פינוק, מילה של הגר!
כיצד נתייחס?
ללא תוספת השקדים זו תוספת ירק שניתן לשלב חופשי בגדר ההגיון בארוחות.
אפשר גם להקפיא את המילוי ולהכין עד שעתיים לפני ההגשה.
הכנת? ממש נשמח לשמוע על כך ועוד יותר לראות!
